Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions

Szállítási díjak

BELFÖLDI SZÁLLÍTÁS ESETÉN

A webáruházban megjelenített termékek kizárólag online, házhoz szállítással rendelhetők meg.

A feltüntetett árak 2015. január 01.-től érvényesek, forintban értendőek.


Utánvéttel történő rendelés esetén:

1-19.999 Ft rendelési értékig:  1750 Ft
20.000 Ft felett:                       INGYENES!

Banki előutalás esetén:

Előutalással 1-2.999 rendelési értékig:                 500 Ft
Előutalással 3.000 - 7.999 Ft rendelési értékig:   1000 Ft
Előutalással 8.000 - 19.999 Ft rendelési értékig: 1250 Ft
20.000 Ft feletti rendeléstől:                               INGYENES!

A megrendelés befejezését követően a rendszer automatikusan kiküldi a megrendelése másolatát. Ha nem kapta meg az emailt, először nézze meg a levelező rendszere Spam mappáját. Ha itt sem található a visszaigazoló email, akkor a rendelés leadása sikertelen volt. Kérem, ebben az esetben emailben vegye fel velem a kapcsolatot.

Az utaláshoz szükséges adatok:
Bankszámlaszám:   10404845-00011232-00000005 (Kereskedelmi és Hitel Bank)
Jogosult:                 Gyürüsi Tímea
Közlemény:            Megrendelés azonosítója!!!

A megrendelt termék/termékek ellenértékét utánvét esetén a postai alkalmazottnak kell kifizetni, a szelvényen feltüntetett érték alapján. A szállításért és a csomagolásért semmilyen burkolt felárat nem számítok fel. A számlát a csomag tartalmazza. Az áru a teljes vételár kiegyenlítéséig a Gyártó tulajdonát képezi, sem zálogul, sem fedezetül nem szolgálhat.

A küldemény átvételekor a postai alkalmazott vagy futár jelenlétében ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a küldemény sérült és nincs hozzá mellékelve a sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, a Postához forduljon reklamációjával. A Gyártó nem vállal felelősséget a szállítás, továbbítás útján történő károkért. Amennyiben a szállítás során a küldemény kézbesítése a Vevő hibájából adódóan sikertelen, ennek tényéről a Posta értesítést küld a feladónak. Ebben az esetben felveszem Önnel a kapcsolatot és megkíséreljük a termékek ismételt továbbítását. Ebben az esetben az összes szállítási költség a Vevőt terheli.
Előutalás esetén a megrendelését (ha a terjedelme engedi), ajánlott küldeményként továbbítom!

Csere esetén a postaköltség illetve az árkülönbség kiegyenlítése a Vevőt terheli. Az eredetileg - a vevő által megadott méretek alapján - legyártott termék árát névre szólóan, kupon formájában jóváírom a vásárlónak, melyet webáruházunkban történő vásárlás esetén használhat fel. A részemre visszaküldött terméket csak kifogástalan állapotban, sérülésmentesen és a kiállított számlával együtt vesszem át. A számla hiányában nem áll módomban a kuponkódot kiállítani.

A részemre visszaküldött küldeményt nem áll módomban átvenni abban az esetben, ha az portóval, értéknyilvánítással vagy utánvéttel terhelt.
A Gyártó kizárólag sérülémentes, teljesen ép termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a Vevő részére megtéríteni. Amennyiben a termék sérült, koszos, szőrös, rossz állapotú, úgy a Gyártó a termék árának visszafizetését megtagadhatja.
Ha a terméket olyan állapotban küldi vissza a Vevő, hogy az az ő hibájából adódóan hibás, de még javítható, a vételárból termékenként 1000 Ft levonásra kerül.

 

KÜLFÖLDI SZÁLLÍTÁS ESETÉN - Bankszámlára történő utalással

Webáruházamból külföldön élők is rendelhetnek. Mielőtt azonban a rendelését leadná, az alábbi tájékoztatót olvassa el. 
A megrendelt termékek a megrendelő által lemért és megadott méretek alapján, egyedileg készülnek. Az elkészítési határidő: 5 munkanap.
A szállítás  futárszolgálattal történik, a következő országokba:
Ausztria, Anglia, Cseh Köztársaság, Franciaország, Hollandia, Lengyelország, Németország, Olaszország, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia.
Amennyiben a felsorolt országokon kívül más országba szeretné a rendelését kérni, vegye fel velem a kapcsolatot!
Szállítási költségek:

Ausztria 5100 Ft
Anglia 6700 Ft
Cseh Köztársaság 5130 Ft
Franciaország 7750 Ft
Hollandia 5900 Ft
Lengyelország 5940 Ft
Németország 5900 Ft
Olaszország 7770 Ft
Románia 3900 Ft
Spanyolország 9600 Ft
Svédország 9600 Ft
Szlovákia 3500 Ft

 A csomagot arra a címre küldöm, melyet a megrendelés során megadott. Ha Ön rossz vagy hiányos címet adott meg, nem vállalhatok felelősséget a zavartalan szállításért. Ebben az esetben minden felmerülő költség a megrendelőt terheli.

A csomagban található számla ÁFA nélkül (alanyi adómentes) van kiállítva. A megrendelő felelőssége, hogy utána nézzen, hogy az országába történő szállításnak milyen beviteli- és Vám szabályai vannak. A vám költségei teljes mértékben a megrendelőt terhelik és az Ő felelőssége ennek esetleges befizetése. A KOTI nem kötelezhető arra, hogy az adott országba történő vámkezelési szabályokról és feltételekről a vevőt tájékoztassa.
Ajánljuk, hogy a mgrendelés előtt nézzen utána a vámkezelési szabályoknak!

Szállítási határidő:
A szállítás munkanapokon történik, szombat-vasárnap  és a magyar ünnepnapok kivételével. Országoktól függően 5-7 munkanap. A szállítási határidő tájékoztató jellegű, a megrendelő a megadott csomag azonosító alapján nyomon követheti a rendelésének állapotát. A megrendelést kizárólag az ellenérték utalása és bankszámlára érkezése után készítem el.

Banki utalási adatok:


Bank: Kereskedelmi és Hitel Bank
Számlatulajdonos:                         
Tímea Gyürüsi
Számlaszám: 10404845-00011232-00000005   
BIC/SWIFT: OKHBHUHB
IBAN: HU93104048450001123200000005


Az elkészítési- szállítási határidő tájékoztató jellegű, de mindent megteszek annak érdekében, hogy ezt be tudjuk tartani. Abban az esetben, ha nincs raktáron alapanyag, akkor a szállítási hatáidő hosszabbodhat, de erről előzetesen egyeztetek a megrendelővel. A Gyártó fenntartja a jogot az elkészítési határidő meghosszabbítására. A Gyártó nem vonható felelősségre az esetlegesen megnövekedett határidő miatt és a vevőtől emiatt reklamációt, kártérítési igényt nem fogadunk el.

Szállítási módok:
A szállítás futárszolgálattal történik de a Gyártó fentartja a jogot, hogy megváltoztassa a kiküldés módját, a súlytól és a megrendelés értékétől függően. A megrendelés a Gyártó részéről teljesítettnek tekintett abban a pillanatban, mikor a megrendelést a szállító cégnek áltadtam. A megrendelőnek a küldemény azonosítóját emailben elküldöm. A küldemény azonosítójának megadása/elküldése után  a megrendelő a megbízója a szállító cégnak. A szállítással kapcsolatos felmerülő problémák esetén a vevőnek kell a reklamációját intézni a szállító cég felé és a KOTI semmi esetben sem hibáztatható vagy vonható felelősségre. (pl. késés, a megrendelés részleges vagy teljes elvesztése, hibás kézbesítés, rossz címre történő kézbesítés vagy bármilyen külső dologból fellépő hibás teljesítés).
Felhívom a kedves megrendelők figyelmét, hogy mielőtt átveszi és aláírja az átvételi bizonylatot, győződjön meg a csomag sértetlenségéről.
Az átvétel során ha a vevő hiányosságot vagy rossz állapotot/sérülést fedez fel a csomagon, köteles megtagadni a csomag átvételét, de arra is köteles, hogy az erre az esetre vonatkozó nyomtatványt pontosan, precízen kitöltse, a pontos dátumot ráírja, aláírja, megadja pontosan az átvétel megtagadásának okát. Ajánlott levélben ezt a nyomtatványt a szállító cég felé kötelessége elküldeni és egy másolatot a KOTI részére.
Az átvételt követő 7. naptól a megrendelést átvettnek, elfogadottnak tekintem a vevő részéről. Ezután reklemációt már nem áll módomban elfogadni.

Ha a megrendelő többszöri alkalommal nem veszi át a csomagot és visszaküldésre kerül a KOTI-hoz, mindenféle felmerülő költség a vevőt terheli.

Csere esetén a postaköltség illetve az árkülönbség kifizetése a vevőt terheli. A KOTI részére visszaküldött küldeményt nem áll módomban átvenni abban az esetben, ha az portóval, értéknyilvánítással vagy utánvéttel terhelt. A KOTI kizárólag sérülémentes, teljesen ép termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a Vevő részére megtéríteni. Amennyiben a termék sérült, koszos, szőrös, rossz állapotú, úgy a KOTI a termék árának visszafizetését megtagadhatja.
Ha a terméket olyan állapotban küldi vissza a vevő, hogy az még javítható, a vételárból termékenként 1000 Ft levonásra kerül.
A visszaküldési költség a vevőt terheli.
Nem megfelelő nagyságú termék esetén - amennyiben a megrendelő rossz méreteket adott meg - a szállítási valamint a nagyságonkénti árkülönbözet kiegyenlítése a vevőt terheli. Az új termék akkor kerül ismételt elküldésre, ha a megrendelő a költségeket már utalta.
Abban az esetben ha a vevő több alkalommal, indokulatlanul visszaküldi a terméket, a KOTI fenntartj a jogot a további elkészítés/küldés megtagadására.
A KOTI kicseréli vagy visszafizeti az elkészített termék értékét (szállítási költség nélkül) 30 napon belül, a csomag átvétele után.
Nem megfelelő termék esetén a visszafizetés utalással történik annak a személynek a részére, akinek a számla ki lett állítva. A kifizetés kizárólag a kiállított számla ellenében történik.


Használja fel az azonnali, 350 Ft-os ajándék kupont!

Close Panel

A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®