Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions

Szállítási díjak

BELFÖLDI SZÁLLÍTÁS ESETÉN

A webáruházban megjelenített termékek kizárólag online, házhoz szállítással rendelhetők meg.

A feltüntetett árak 2018. 01. 01.-től érvényesek, forintban értendőek.

Utánvéttel történő rendelés esetén:
1750 Ft 

Banki előutalás esetén:
1100 Ft

A megrendelés befejezését követően a rendszer automatikusan kiküldi a megrendelése másolatát. Ha nem kapta meg az emailt, először nézze meg a levelező rendszere Spam mappáját. Ha itt sem található a visszaigazoló email, akkor a rendelés leadása sikertelen volt. Kérem, ebben az esetben emailben vegye fel velem a kapcsolatot.

Az utaláshoz szükséges adatok:
Bankszámlaszám:   10404845-00011232-00000005 (Kereskedelmi és Hitel Bank)
Jogosult:                 Kovács Tímea
Közlemény:            Megrendelés azonosítója!

.A megrendelések kézbesítését belföldön a GLS végzi. A megrendelt termék/termékek ellenértékét utánvét esetén a futàrnak kell kifizetni.  A szállításért és a csomagolásért semmilyen burkolt felárat nem számítok fel. A számlát a csomag tartalmazza. Az áru a teljes vételár kiegyenlítéséig a Gyártó tulajdonát képezi, sem zálogul, sem fedezetül nem szolgálhat.

A küldemény átvételekor a  futár jelenlétében ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a küldemény sérült és nincs hozzá mellékelve a sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, a GLS-hez forduljon reklamációjával. A Gyártó nem vállal felelősséget a szállítás, továbbítás útján történő károkért. Amennyiben a szállítás során a küldemény kézbesítése a Vevő hibájából adódóan sikertelen, ennek tényéről a GLS értesítést küld a feladónak. Ebben az esetben felveszem Önnel a kapcsolatot és megkíséreljük a termékek ismételt továbbítását. Ebben az esetben az összes szállítási költség a Vevőt terheli.

Csere esetén a szàllitàsi költség illetve az árkülönbség kiegyenlítése a Vevőt terheli. Az eredetileg - a vevő által megadott méretek alapján - legyártott termék árát névre szólóan, kupon formájában jóváírom a vásárlónak, melyet webáruházunkban történő vásárlás esetén használhat fel. A részemre visszaküldött terméket csak kifogástalan állapotban, sérülésmentesen és a kiállított számlával együtt vesszem át. A számla hiányában nem áll módomban a kuponkódot kiállítani.

A részemre visszaküldött küldeményt nem áll módomban átvenni abban az esetben, ha az portóval, értéknyilvánítással vagy utánvéttel terhelt.
A Gyártó kizárólag sérülémentes, teljesen ép termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a Vevő részére megtéríteni. Amennyiben a termék sérült, koszos, szőrös, rossz állapotú, úgy a Gyártó a termék árának visszafizetését megtagadhatja.
Ha a terméket olyan állapotban küldi vissza a Vevő, hogy az az ő hibájából adódóan hibás, de még javítható, a vételárból termékenként 1000 Ft levonásra kerül.

 

KÜLFÖLDI SZÁLLÍTÁS ESETÉN - Bankszámlára történő utalással

Webáruházamból külföldön élők is rendelhetnek. Mielőtt azonban a rendelését leadná, emailben érdeklődjön az aktuális szállítási költségről!


Szállítási módok:
A szállítás a GLS futárszolgálattal történik de a Gyártó fentartja a jogot, hogy megváltoztassa a kiküldés módját, a súlytól és a megrendelés értékétől függően. A megrendelés a Gyártó részéről teljesítettnek tekintett abban a pillanatban, mikor a megrendelést a szállító cégnek áltadtam. A megrendelőnek a küldemény azonosítóját emailben elküldöm. A küldemény azonosítójának megadása/elküldése után  a megrendelő a megbízója a szállító cégnak. A szállítással kapcsolatos felmerülő problémák esetén a vevőnek kell a reklamációját intézni a szállító cég felé és a KOTI semmi esetben sem hibáztatható vagy vonható felelősségre. (pl. késés, a megrendelés részleges vagy teljes elvesztése, hibás kézbesítés, rossz címre történő kézbesítés vagy bármilyen külső dologból fellépő hibás teljesítés).
Felhívom a kedves megrendelők figyelmét, hogy mielőtt átveszi és aláírja az átvételi bizonylatot, győződjön meg a csomag sértetlenségéről.
Az átvétel során ha a vevő hiányosságot vagy rossz állapotot/sérülést fedez fel a csomagon, köteles megtagadni a csomag átvételét, de arra is köteles, hogy az erre az esetre vonatkozó nyomtatványt pontosan, precízen kitöltse, a pontos dátumot ráírja, aláírja, megadja pontosan az átvétel megtagadásának okát. Ajánlott levélben ezt a nyomtatványt a szállító cég felé kötelessége elküldeni és egy másolatot a KOTI részére.
Az átvételt követő 7. naptól a megrendelést átvettnek, elfogadottnak tekintem a vevő részéről. Ezután reklemációt már nem áll módomban elfogadni.

Ha a megrendelő többszöri alkalommal nem veszi át a csomagot és visszaküldésre kerül a KOTI-hoz, mindenféle felmerülő költség a vevőt terheli.

Csere esetén a postaköltség illetve az árkülönbség kifizetése a vevőt terheli. A KOTI részére visszaküldött küldeményt nem áll módomban átvenni abban az esetben, ha az portóval, értéknyilvánítással vagy utánvéttel terhelt. A KOTI kizárólag sérülémentes, teljesen ép termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a Vevő részére megtéríteni. Amennyiben a termék sérült, koszos, szőrös, rossz állapotú, úgy a KOTI a termék árának visszafizetését megtagadhatja.
Ha a terméket olyan állapotban küldi vissza a vevő, hogy az még javítható, a vételárból termékenként 1000 Ft levonásra kerül.
A visszaküldési költség a vevőt terheli.
Nem megfelelő nagyságú termék esetén - amennyiben a megrendelő rossz méreteket adott meg - a szállítási valamint a nagyságonkénti árkülönbözet kiegyenlítése a vevőt terheli. Az új termék akkor kerül ismételt elküldésre, ha a megrendelő a költségeket már utalta.
Abban az esetben ha a vevő több alkalommal, indokulatlanul visszaküldi a terméket, a KOTI fenntartj a jogot a további elkészítés/küldés megtagadására.
A KOTI kicseréli vagy visszafizeti az elkészített termék értékét (szállítási költség nélkül) 30 napon belül, a csomag átvétele után.
Nem megfelelő termék esetén a visszafizetés utalással történik annak a személynek a részére, akinek a számla ki lett állítva. A kifizetés kizárólag a kiállított számla ellenében történik.


Close Panel

A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®