Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions

Szerzői jogvédelem

Szerzői jogvédelem Ez a weboldal és a kotidogfashion elnevezés Gyürüsi Tímea szellemi terméke.
A weboldalon található KOTI márkanév a Magyar Szabadalmi Hivatal által lajstromozott védjegy.  A védjegy tulajdonosa: Gyürüsi Tímea (továbbiakban tulajdonos). A védjegy nem használható fel semmilyen módon és jogcímen a tulajdonos előzetes, írásos engedálye nélkül. A jogellenes felhasználás a szerzői, a polgári illetve a büntető anyagi jogszabályokban foglalt jogkövetkezményeket vonja maga után.
 A weboldalon feltüntetett termékek a Magyar Szabadalmi Hivatal által formatervezési mintaoltalomban részesített modellek.

A kotidogfashion.hu (továbbiakban weboldal) minden esetben betartja a szerzői jogokhoz kötődő jogszabályokat, más forrásból átvett cikkek/képek közlése esetén annak forrását megjelöli. Amennyiben más médium jelenteti meg a weboldalról átvett információt, a tulajdonos fenntartja a jogot a szerzői jogokra.
A weboldalon található képek, anyagok, dokumentumok illetve ezek másolata a szerzői, védjegy és egyéb szellemi tulajdonhoz kapcsolódó jogok védelme alatt állnak: ezen anyagok bármilyen nem engedélyezett felhasználása, szerzői, védjegy, adatvédelmi jogok megsértése és egyéb jogellenes cselekmények alapján kártérítést vonhat maga után.
A termékekről készült fényképeken elhelyezett vízjel engedély nélküli eltávolítása és ezek felhasználása szintén a szerzői jog megsértést jelentik, amely komoly jogi következményeket von maga után. A jogsértésekkel kapcsolatban a szerzői jogról szóló törvény (jelenleg 1999. évi LXXVI. számú tv), a polgári jogi törvény (jelenleg módosítás alatt, korábban 1959. évi IV. tv.), valamint a védjegytörvény, a jelen általános szerződési feltételek és jognyilatkozat, és a honlapon található egyéb kikötések vonatkoznak.

A weboldalon szereplő információk (így a weboldal megjelenése, felhasznált grafikák, termékfotók, használt adatbázisok stb.) Gyürüsi Tímea tulajdonában vannak és az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvény oltalma alatt állnak. A felhasználó nem jogosult nyilvánosan közzétenni, újra előállítani, számítógépén tárolni illetve kereskedelmi céllal felhasználni ezen adatokat. A tartalmi elemek nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban, előzetes írásos engedély nélkül. A weboldal tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. Jogosulatlan adatfelhasználás esetén a weboldal tulajdonosa kezdeményezheti a jogsértő büntetőjogi és/vagy polgári jogi felelősségre vonását.

A weboldalon szereplő egyes hivatkozások, linkek más tartalomszolgáltatók weboldalaira mutathatnak. Ezen oldalak adatkezelési gyakorlatáért valamint tartalmáért a weboldal tulajdonosa felelősséget nem vállal. Az oldalon megjelenő fórum - blogtartalmak és más hozzászólások azok szerzőinek véleményét tükrözik, ezen tartalmakért a weboldal tulajdonosa semmilyen felelősséget nem vállal. A weboldal tulajdonosa mindent megtesz azért, hogy a közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.
Kérem, hogy a szerzői jogokra jogi és etikai okokból kifolyólag egyaránt legyen tekintettel.

 A jogsértések jogi következményei:
A honlap tulajdonosa nem járul hozzá a tartalmak üzleti célú, egészben vagy részben történő felhasználásához, hasznosításához, átvételéhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez, nyilvános előadásához, átdolgozásához vagy egyéb felhasználásához, ennek megvalósítása díjköteles. Amennyiben a honlap vagy a hírlevelek tartalmát a honlap tulajdonosának engedélye nélkül azonos vagy hasonló formában észleljük harmadik személyek honlapján, nyomtatott formában, nyilvános előadásokon vagy bármilyen más írott illetve szóban elhangzott módon, amely üzleti célhoz fűződik, másolt oldalanként 100.000 Ft összegű kötbért számlázunk naponta.
A kötbér a jogellenes használat átalánydíja, a jogsértés bizonyításán kívül tényleges kárt bizonyítani a szerző nem köteles. A jogellenes felhasználást közjegyzői ténytanúsítással, webmesteri igazolással és ügyvédi képernyőmentéssel is bizonyítjuk vita esetén. A közjegyzői ténytanúsítás közokirat.

Close Panel

A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®